Wear it

with Flair...

Ervaringen

Ervaringen

Ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van relaties en klanten van Flair fashion. De ervaringen en gekleurde sterren geven een goed beeld van de ervaringen.

Heeft u ook ervaring met Flair fashion en wilt u deze delen? Stuur dan uw ervaring in.

  • Gemiddelde ervaring Flair Fashion

    Op basis van 16 ervaringen

    Score: 4,3


  • Ervaring

    07-08-2018 (Judix)

    Score: 0,0


  • Ervaring

    Gezellige winkel met leuke en betaalbare dameskleding. Ik kan daar altijd goed slagen. Vanmiddag is dat ook weer gelukt. Bedankt Esther!

    28-11-2015 (Corinne Beumer)

    Score: 4,0


  • Ervaring

    Super actie op facebook, leuke winkel.

    03-09-2015 (Erna)

    Score: 4,0


  • Ervaring

    Mooie modeshow op de catwalk en mooie kleding in de winkel. Leuk en eerlijk advies. Bedankt en tot gauw weer.

    15-09-2014 (Carla)

    Score: 5,0


  • Ervaring

    Eerlijk advies! Mooie merken!

    23-05-2014 (Hanneke)

    Score: 4,0


  • Ervaring

    Heerlijke eigentijdse boetiek met mooie en zorgvuldig samengestelde collectie. Altijd leuke nieuwe items te ontdekken en leuk en eerlijk advies van de dames! Een aanrader om eens te gaan snuffelen.

    02-12-2013 (Christel)

    Score: 4,0


  • Ervaring

    Altijd gezellig ook voor alleen een babbel. Mooie merken, kwaliteit, verschillende stylen, voor elk wat wils. Ik ben dan ook zeer tevreden en zou zeggen ga zo door!

    12-11-2013 (Evelien)

    Score: 4,0


  • Ervaring

    Een kleine verrassende winkel met 'grote' uitstraling in hartje centrum van Raalte. Stijlvol, Vrouwelijk en Stoer voor jong en oud! Esther en Angela adviseren oprecht, zijn gastvrij kortom je eigen personal shopper!

    11-11-2013 (Marquerite)

    Score: 5,0


  • Ervaring

    De leukste kledingwinkel van Raalte. Mooie kleding en super fijne adviezen die daarbij horen. Kortom wij komen er zeker weer terug!

    11-11-2013 (Annemiek)

    Score: 5,0


  • Ervaring

    Gezellige winkel met een doorlopend wisselend assortiment. Kleding in diverse prijsklassen. Voor ieder wat wils! Enthousiast personeel die het leuk vindt om je met een goed gevoel naar buiten te laten gaan.

    10-11-2013 (Carin)

    Score: 5,0


  • Ervaring

    Gezellige winkel met een goed assortiment. Prima advies. Ik ben er goed geslaagd met kleding waar ik mij in thuis voel!

    09-11-2013 (Anke)

    Score: 5,0


  • Ervaring

    Een mooie winkel met leuke kleding en een goed advies.

    08-11-2013 (Ingrid)

    Score: 5,0


  • Ervaring

    Erg mooie kleding en daarnaast krijg je eerlijk en goed advies.

    08-11-2013 (Lynn Marissink)

    Score: 5,0


  • Ervaring

    Goed, maar vooral eerlijk advies. Mode voor elke vrouw, met grote en kleine beurs. Wekelijks nieuwe aanvulling op de collectie.

    08-11-2013 (Enny)

    Score: 4,0


  • Ervaring

    De collectie is erg eigentijds. Actuele mode waarvan je blij wordt. Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. De klant staat centraal. De sfeer in de winkel is gemoedelijk en klantvriendelijk.

    08-11-2013 (Ienke Hofman)

    Score: 5,0


  • Ervaring

    Erg fijne mensen en een leuke winkel!

    05-11-2013 (Annemiek)

    Score: 5,0

Workshop Innerlijk/Uiterlijk