“Ik heb mezelf uit het
oog verloren”
- Particulier

Zowel UITERLIJK als INNERLIJK sterker worden.
 

Hoe leuk kan het zijn om samen met (bekende) anderen een workshop te volgen, en er UITERLIJK en/of INNERLIJK gevraagd adviezen te krijgen. Ook hierin geldt, u wordt de beste versie van uzelf. Wanneer u zich innerlijk sterker voelt maar er uiterlijk niets mee doet dan is dit een gemiste kans. Het mooiste is dat innerlijk en uiterlijk elkaar versterken zodat u dit zowel zakelijk als privé kunt uitstralen. Wij weten zeker dat u dan makkelijk uw doel behaalt.

Uiteraard kunnen de workshops ook individueel gevolgd worden. Deze workshop is bedoeld voor zowel vrouwen als mannen. Workshops welke wij geven worden voor de doelgroep op maat samengesteld. De inhoud stemmen we af op de doelstelling van de klant. Een voorbeeld is de workshop Effectieve Presentatie.

Hoe presenteer ik mij
als een professional?
- Zakelijk

Workshop INNERLIJK / UITERLIJK.
 

Imago, personal branding en uiterlijke presentatie hebben niet te maken met ijdeltuiterij. Het is een effectieve manier om te laten zien wie u bent. Eigenlijk draait het om authenticiteit, betrouwbaarheid, eigenheid, acceptatie en trouw aan u zelf. Mensen krijgen vele indrukken en zijn goed in het geven van waarde-oordelen. Deze onbewuste processen beïnvloeden ook de gedachten tijdens werk gerelateerde situaties. Een eerste indruk is cruciaal.

Doelstellingen:
Creëren van een intrinsieke motivatie bij de deelnemers om de persoonlijke presentatie bewust te gebruiken. En de deelnemers bewust laten worden hoe hun uiterlijk en voorkomen andere mensen beïnvloedt.

Fair Coaching

HYPE by Flair

Met de juiste kleding en uitstraling heeft u een streepje voor in het zakenleven en kunt u onbewust sturen. We kunnen samenwerken met diverse winkels waardoor u het resultaat ook direct kunt zien. Bent u nieuwsgierig geworden naar welke indruk u geeft op u gesprekspartner? En wilt u weten hoe u overkomt, nog voordat het gesprek is begonnen? Dan is deze workshop geschikt voor u.

Fair Coaching

Fair

De deelnemers doorzien dat uiterlijkheden en non verbaal gedrag een wezenlijk onderdeel zijn van het functioneren in werk gerelateerde situaties zoals netwerkbijeenkomsten en in salesgesprekken. Maar ook bij collega's onderling.

Workshop duurt 1,5 tot 2 uur.
De workshop kan bijgesteld worden naar uw wensen.